Nyheder

Naboinfo og aktiviteter

Naboinfo og aktiviteter

Bliv klogere på fremtidens Odense indre havn

Er du kultur-, fritid- eller foreningsaktør på Odense indre havn?

Så giver vi kaffe i vores pavillon, der ligger imellem Nordatlantisk Hus og minigolfbanen på Byens Ø. Vi holder åbent den 23., 25. og 30. april samt 7. maj. Alle dagene fra kl. 9-15.

Vi vil gerne snakke med dig, så vi kan høre om, hvordan du og alle de andre kultur-, fritid- eller foreningsaktører på Odense indre havn kan bidrage til at Odense indre havn bliver en ny attraktiv, mangfoldig og levende bydel for både beboere og resten af byens befolkning, når bydelen i de kommende år begynder at tage form.

Vi skal allerede nu bruge dine gode ideer og ambitioner i bydelsudviklingsplanen for Odense indre havn. Derfor vil gerne stille dig nogle spørgsmål, men vi vil også rigtig gerne høre, hvad du har på hjerte.

Hvis du ikke har tid til at komme forbi pavillonen, må du meget gerne sende en anden eller skrive til os. Du må også meget gerne sprede invitationen, så vores budskab bliver delt.

Hilsen Christian Damgård Kristoffersen Kulturkonsulent i Odense Kommune & Søren Balle Christiansen Bylivsudvikler hos A. Enggaard A/S

Tysklandskaj afspærret

Området ved Bryggen/Tysklandskaj er afspærret, da området anvendes af Odense Havn som en ISPS-sikkerhedszone. ISPS står for ”The International Ship and Port Facility Security” og er en international konvention omkring sikkerhed på skibe og i havne. Odense Havn kan anvende område til skibe, der fragter gods nationalt og internationalt. For at skibene kan lægge til, kræves det, at de er sikkerhedsgodkendte og har et sikkerhedscertifikat. Derfor sejler skibene kun mellem havne, der er ISPS-sikrede, da det ellers vil være udelukket at sejle mellem en usikret havn og en ISPS-sikret havn.

Siloøen afspærret

Siloøen er i dag af sikkerhedsmæssige årsager spærret af med hegn og fremstår utilgængeligt for offentligheden. Området var tidligere offentligt tilgængeligt, men grundet bygningernes dårlige stand, samt gentagne tilfælde af hærværk og tyveri, er området i dag afspærret.