Om A. Enggaard

A. Enggaard skal udvikle dele af Odense indre havn til en grøn, levende og historisk bydel.

asger1

Ejer og entreprenør Asger Enggaard. Virksomheden er familiejet i 3. generation.

A. Enggaard er en entreprenør- og byudviklingsvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Virksomheden har kontorer i Aalborg, Aarhus, Odense og København og beskæftiger samlet set omkring 500 medarbejdere.

Virksomhedens projekter tæller alt fra store bydele med mange boliger, hospitalsbyggerier, ikoniske enkeltbyggerier, hoteller og meget andet. A. Enggaard udvikler, bygger, ejer og drifter mange af sine byggerier selv, derfor lægger virksomheden vægt på at skabe bydele og byggerier, der fungerer i praksis.

For A. Enggaard er det gode håndværk i centrum, men når virksomheden går ind i projekter, hvor der skal udvikles større områder og bydele, er alle elementer omkring et byggeri i spil: udvikling, planlægning, dialog med borgere og interessenter, opførelse af byggeri i høj kvalitet, aktiviteter og fællesskaber for beboere og besøgende, drift og vedligehold af byggeri og udearealer osv.

At tage ansvar for, at bydele og byggerier fungerer optimalt for beboere, gæster og de byer, som bydelene er en del af, er en naturlig del af A. Enggaards virke. Derfor har virksomheden sin egen bystrategiske afdeling og egne viceværter og bylivsudviklere, der skal sikre, at fællesskaber og det gode naboskab trives.

Virksomhedens historie

A. Enggaard er en 3. generations familieejet virksomhed.

Ingeniør Asger Enggaard (senior) startede i 1943 et entreprenørfirma i Aalborg. Han udviklede virksomheden gennem en årrække til at blive en af Aalborgs største entreprenørvirksomheder med egenproduktion inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde. Siden har 2. generation med Jørgen Enggaard og 3. generation med Asger Enggaard (junior) videreudviklet virksomheden, der i dag er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer.

Andre projekter

Stigsborg, Aalborg
www.stigsborg.dk

Spritten, Aalborg
www.spritten-aalborg.dk

Stjernepladsen

Østre Havn, Aalborg

Vridsløse, Albertslund
www.vridsloese.dk

Ceres Byen, Aarhus
www.ceresbyen.dk

Sydhavnen, Aarhus
www.sydhavnskvarteret.dk